Crema de Ton cu Lamaie

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4-6 lamai
  • 1 ceapa mare rosie
  • 1-2 lingurite de maioneza
  • 400 g de ton natural (nu in ulei, ci in apa sarata)

Mod de preparare

Taiam lamaile in doua pe lung, scobim miezul. Intr-un mixer varsam zeama de la lamai si jumatate din cantitatea de pulpa de fruct (decojita).

Curatam si taiam ceapa, o asezam peste lamai, scurgem apa de la ton si punem si tonul in mixer. Mixam totul pana devine o crema omogena. Amestecam rezultatul cu lingurita de maioneza, umplem lamaile si dam la frigider cam 2 ore.

Pofta buna!

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Clafoutis cu rosii cherry si busuioc

Clafoutis este un fel de budinca frantuzeasca, extrem de versatila, putand fi preparata in sute de variante , dulci sau...

Clafoutis cu rosii cherry si busuioc
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj