Crema de carnati

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 gr carnati de casa afumati
  • 200 gr unt sau rama
  • boia sau crema de gulyas
  • patrunjel verde maruntit

Mod de preparare

Se curata carnatul de pielita si se macina cu masina de tocat cu ciur foarte marunt (se poate si cu masina de turmix). Se amesteca pasta rezultata cu rama, cu mixerul, se poate pune in el si patrunjel verde maruntit fin, si se mai pune putin boia .
Se serveste unsa pe paine proaspata sau prajita cu rosii proaspete, ardei gras, ceapa rosie .

Merge langa acest fel, un vin fiert cu scortisoara , sau la fel de bun este si o cana de ceai cu lamaie.

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.