Crema de Branza

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -3 ardei grasi copti, tocati fin
  • -200 g branza de vaci
  • -150 ml iaurt
  • -2- 3 linguri ulei de masline
  • -1 lingurita boia de ardei, pentru culoare (optional)
  • -50 g sunca afumata, tocata fin
  • -1 ceapa rosie, tocata fin
  • -sare
  • -piper, proaspat macinat
  • -chili uscat, rasnit

Mod de preparare

Coaceti ardeii si decojiti-i asa.

Curatati-i de cotor, seminte si tocati-i cat mai marunt.
Separat, amestecati branza de vaci cu iaurtul si uleiul.

Adaugati boiaua (optional), sunca si ceapa, tocate fin.
Inglobati ardeii si condimentati cu sara, piper si chili, dupa gust.
Dati la rece pentru cel putin 2 ore.

Serviti crema pe felii de paine.

Tort Diplomat

Cozonacul bunicii

Sarmalute asortate

Sarmalutele asortate, gatite lent intr-un sos bogat de rosii, te imbie cu arome divine si gusturi care te duc cu gandul la...