Cosulete din legume in aspic, cu surimi aromatizat cu lamaie

Portii
2
Timp pregatire
25 minute
Timp coacere
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 g amestec de legume,dupa preferinta
  • un plic de gelatina (10 g)
  • 1 lingurita de legume deshidrate
  • sare
  • ulei de masline
  • 4-5 batoane de surimi
  • 1/2 lamaie

Mod de preparare

Se fierb legumele cu un praf de sare si legumele deshidratate, apoi se scurg. Legumele fierte le repartizam uniform in forme de minigugulufi, apoi turnam peste ele supa scursa in care am adaugat gelatina hidratata in 100 ml apa rece si apoi topita la bain marie. Se lasa sa se inchege cel putin 2 ore, apoi se rastoarna pe un platou, cu scobitura in sus, in care se asaza cate un baton de surimi pe care inainte, le-am prajit pe ambele fete si am stors sucul de lamaie peste ele. Pot fi servite ca si aperitive reci, dar si ca garnitura la preparate din peste.
Pofta buna!

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Desert Tiramisu

Cel mai bun tiramisu l-am mancat la mama lui, in Italia, la Venetia, o nebunie! Am o reteta care se apropie cel mai mult de...

Desert Tiramisu
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj