Cosulete aperitiv, cu avocado si piept de pui

Portii
4
Timp pregatire
30 minute
Timp coacere
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • INGREDIENTE:
  • - 2 fructe de avocado
  • - 1 piept de pui dezosat
  • - ½ pachet foi de placinta
  • - 1 lamaie
  • - 1 ardei gras
  • - ½ ceasca nuci caju
  • - 1 lingurita boia dulce
  • - 1 lingurita curcuma
  • - 4 linguri ulei de masline
  • - Sare, piper mozaic

Mod de preparare

Taiem foile de placinta in patrate de circa 10 cm. Ungem cu ulei de masline, cate 3 foi de placinta si le asezam intercalat, in tava de briose pentru a obtine forma cosuletelor. Coacem cosuletele 5-7 minute. Dupa ce s-au copt cosuletele, le lasam la racit.
Frigem pieptul de pui in ulei de masline, il condimentam cu sare, piper mozaic proaspat macinat, boia dulce si curcuma, adaugam ardeiul taiat cubulete, iar spre final, cand pieptul de pui este aproape gata, coaja rasa de lamaie.
Intr-un bol, pasam un fruct de avocado cu 1 lingura ulei de masline, zeama de la jumatate de lamaie sare si piper, apoi incorporam nucile caju maruntite.
Taiem celalalt fruct de avocado cubulete si il amestecam cu pieptul de pui. Compozitia rezultata, o punem in cosulete si ornam cu triunghiuri mici de lamaie si nuci caju. Alaturi de cosulete, servim pasta de avocado si caju.
Pofta buna !

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.