Clatite cu Malai Umplute cu Dovleac Picant

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • pt clatite:
  • faina alba de prajituri si malai in cantitati egale
  • apa minerala cit e nevoie ca sa obtinem un aluat subtire (care curge ca o smintina)
  • sare
  • ulei pt uns tigaia
  • crema de dovleac:
  • dovleac curatat de coaja
  • taiat bucati
  • fiert
  • scurs si mixat/pasat
  • chimen
  • sare
  • boia de ardei iute

Mod de preparare

- pregatim clatitele
- le umplem cu crema

pt cine vrea poate adauga in crema de dovleac si brinza (moale sau cea care ii place) si se mixeaza impreuna.
O reteta fara cantitati caci fiecare face cite clatite vrea si le umple cu mai multa sau mai putina umplutura. Umplutura ramasa (in caz ca va ramine) poate sa fie folosita ca si condiment la paste fierte sau adaugata intr-un risotto, garnitura pentru felul 2.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...