O idee pentru "bites size", "finger food", imbucatura, dumicat etc.
Cumparati ciupercute cam de aceeasi marime, curate si proaspete. Nu este indicat a spala ciupercile - daca e nevoie le puteti decoji, dar in nici un caz spala - lamelele ciupercii retin apa si nu se mai pot praji/sota, ci... fierbe!
Scoateti coditele (le puteti folosi la alta reteta - nu le aruncati) si umpleti palarioarele cu: sunca maruntita, cascaval tot foarte marunt taiata si ce credeti voi ca ar mai merita ciupercile astea. Eu am pus doar atata - intr-o palarioara umplutura si in cealalta o jumatate de arpagic.
Dupa ce le-ati umplut, puneti doua cate doua palarioare una peste alta, fixati-le cu o scobitoare si treceti-le prin faina frecata cu ou (o lingura de faina pentru un ou) si pesmet.
Frigeti-le la foc potrivit, intorcandu-le pe toate partile ca sa obtineti o frumoasa rumeneala.
Pentru decor, multumiri speciale lui Merisor :)
Supa crema de dovlecei si rosiiAm pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.