Ciuperci Umplute Cu Legume

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 10 ciuperci potrivite
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • o buc de telina
  • o buc de pastarnac
  • 100gr cascaval
  • patrunjel
  • 2 lg de ulei
  • piper
  • o lg de concentrat de legume

Mod de preparare

Ciupercile dupa ce au fost curatate si spalate li se inlatura coditele. Ceapa se taie marunt si se pune la calit in ulei pana se inmoaie. Se adauga coditele de la ciuperci si acestea tocate marunt apoi morcovul, telina si pastarnacul rase prin razatoarea de lamaie.

Se condimenteaza cu piper se adauga o lg de concentrat de legume si se tine pe foc pana ce toate legumele s-au inmuiat. Oprim flacara si adaugam o lingura plina de cascaval ras si patrunjel. Fiecare ciupercuta se umple cu aceasta compozitie se aseaza in tava cu putina apa si se da la cuptor pentru 20min.

Cand sunt aproape gata se adauga la fiecare cascaval ras si se mai baga la cuptor pentru 5 min.

Se pot servi ca atare sau ca garnitura la alt preparat


Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.