Se curata ciupercutele de pielita si se indeparteaza piciorusele, se sareaza si se stropesc cu ulei de masline, se asaza in tava tapetata cu hartie pentru copt si se dau la cuptor cca 20 minute, dupa care, cu un servetel absorbant, strangem din palariute tot sucul lasat.
Se spala lintea, apoi se da in clocot, cca 10 minute cu sare si legume deshidratate.
Se taie marunt ceapa, apoi se caleste intr-un strop de ulei de masline, se adauga si carnea tocata, lintea scursa de apa, se sareaza, se condimenteaza si se lasa sa scada tot sucul lasat de carne. Se ia de pe foc si se presara mararul tocat fin. Se umple fiecare ciuperca, se spage cate un ou de prepelita deasupra si se da la cuptor pana se incheaga oul.
Se servesc reci, ca aperitive!
Pofta buna!
Sa le spunem briose foarte gustoase si usor mai dietetice.....merita probate.
Briose cu branzeturi si seminteO prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura