Ciuperci Umplute cu Branzeturi

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o cutie de ciuperci de orice fel
  • 50 gr de cas
  • 50 gr de feta
  • 100 gr iaurt grecesc 10% sau smantana
  • o rosie
  • putin marar tocat
  • sare
  • piper
  • oregano

Mod de preparare

Pasul 1: Intr-un castron punem casul si feta taiate cubulete marunte, iaurtul sau smantana, mararul tocat si rosia taiata marunt. Adaugam sare dupa gust, oragano si mult piper proaspat macinat. Amestecam bine.
Pasul 2: Curatam bine ciupercile cu un servet umezit, rupem coditele si le presaram cu putina sare. Umplem fiecare ciuperca cu pasta de branzeturi si le punem intr-un vas termorezistent sau intr-o tava unsa cu ulei.
Pasul 3: Acoperim vasul cu o folie de aluminiu si coacem ciupercile 30 de minute la 180 de grade. Apoi scoatem folia de aluminiu si le mai bagam inca 5-10 minute la cuptor.
Le servim calde
Tip: Daca le doriti sub forma de gustare rece puteti sa bagati ciupercile simple (neumplute) la cuptor si, dupa ce se coc, le lasati sa se raceasca. Cand ajung la temperatura camerei le umpleti cu pasta de branzeturi si le serviti. Eu le-am incercat in ambele variante si sunt la fel de bune.
Se servesc si reci si calde
Reteta poate fi gasita aici: http: //www. Bucatariacunoroc. Ro/2016/05/Ciuperci-umplute. Php

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Desert tort cu mascarpone, mure si banane

Un tort delicios si racoros! 

Desert tort cu mascarpone, mure si banane
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj