Cheesecake cu rosii

Portii
6
Timp pregatire
10 minute
Timp coacere
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 cutii brânză cu smântână Covalact
  • 100 g brânză de oaie
  • 4 ouă
  • 1 ou fiert
  • 100 g măsline fără sâmburi
  • 3 linguri cu făină
  • pătrunjel (sau mărar)
  • 2 roşii mari
  • piper

Mod de preparare

Într-un castron, se amestecă brânza cu smântână cu brânza sărată, ouăle crude, oul fiert tare şi tăiat cubuleţe, măslinele, făina, pătrunjelul tocat şi un praf de piper. Se omogenizează bine compoziţia şi se toarnă într-o crăticioară mai mică, tapetată cu hârtie de copt.

După 20 de minute, se pun deasupra cubuleţe de roşie fără miez şi se presară pe margine puţină brânză sărată rasă.
Se coace în total cam 35-40 de minute.

E bună şi caldă şi rece.

Poftă bună!

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptor

Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...

Cartofi Noi Umpluti, Pane

Parteneri
Bucataras.RO

Tochitura dunareana

Nu foarte multa lume agreeaza rinichii in mancare datorita mirosului lor specific, insa daca sunt bine pregatiti mirosul va...

Tochitura dunareana
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti