Cheesecake cu rosii

Portii
6
Timp pregatire
10 minute
Timp coacere
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 cutii brânză cu smântână Covalact
  • 100 g brânză de oaie
  • 4 ouă
  • 1 ou fiert
  • 100 g măsline fără sâmburi
  • 3 linguri cu făină
  • pătrunjel (sau mărar)
  • 2 roşii mari
  • piper

Mod de preparare

Într-un castron, se amestecă brânza cu smântână cu brânza sărată, ouăle crude, oul fiert tare şi tăiat cubuleţe, măslinele, făina, pătrunjelul tocat şi un praf de piper. Se omogenizează bine compoziţia şi se toarnă într-o crăticioară mai mică, tapetată cu hârtie de copt.

După 20 de minute, se pun deasupra cubuleţe de roşie fără miez şi se presară pe margine puţină brânză sărată rasă.
Se coace în total cam 35-40 de minute.

E bună şi caldă şi rece.

Poftă bună!

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...