Se separa ouale. Albusurile se bat spuma, galbenusurile se freaca bine si se amesteca cu laptele in care o fost dizolvata drojdia, se incorporeaza cu albusul spuma, se adauga grisul si pesmetul si se lasa la odihnit 30 min.
Apoi se adauga si celelalte ingrediente si se da forma dorita.
Se prajesc in ulei si apoi se fierb in urmatorul sos:
apa
ulei
condimente (oregano, patrunjel etc)
usturoi
cayena
un ardei
un morcov
o ceapa
bulion de ardei
Se pune apa la fiert impreuna cu toate ingredientele ptr sos si cand aceasta fierbe se adauga carnaciori si se fierb cam 30 min.
Se pot servi langa pireu de cartofi si salata de varza...
Trebuia sa fac si cu branza ca sunt la fel de bune.
Placinte ardelenesti cu branzaAm pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.