Bruschette Improvizate

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 4 persoane:
  • 8 felii de paine
  • 250 -300 gr de zarzavat de supa (ceapa, tulpina de telina verde
  • morcov)
  • 100 g de sunca
  • 80-100 g de smantana
  • ulei de masline
  • usturoi
  • sare, piper

Mod de preparare

Taiati cubulete morcovul, ceapa si tulpina de telina si le caliti cam 8-10 minute intr-o tigaie cu 1-2 linguri de ulei de masline. Adaugati sunca taiata, smantana, sare si piper, lasati pe foc cateva minute pana scade smantana.

Prajiti feliile de paine pe plita sau in cuptor, frecatile cu un catel de usturoi, puneti un fir de ulei de masline. Deasupra feliilor inca calde, puneti compozitia de legume si sunca si serviti imediat calde.


Se pot prepara si inainte, incalzindu-le dupa aceea in cuptor sau la grill.

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.