Bruschetta Fresca-un Alt Fel de Bruschetta

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 8 felii de paine alba (eu am folosit integrala)
  • - 12 rosii mici (cireasa), sau 8 rosii potrivite
  • - 1 mozzarella proaspata
  • - 50 gr masline negre fara simburi (feliate)
  • - citeva frunze de busuioc proaspat (eu am folosit uscat)
  • - 1-2 linguri ulei de masline
  • - sare, piper

Mod de preparare

Se spala rosiile, se elimina pulpa dupa care se taie cubulete si se lasa la scurs. Mozzarella se taie cubulete si se lasa la scurs pe un servet de bucatarie. Maslinele se feliaza daca sint intregi. Feliile de paine se prajesc pe ambele parti.

Eu le-am uns in prealabil cu putin ulei de masline (pe ambele parti). Intr-un castronel, se pun impreuna rosiile taiate si scurse, mozzarella si maslinele.

Se adauga uleiul de masline, putina sare si piper dupa gust. Cu o lingura se ia din compozitie si se pune deasupra feliilor de paine, dupa care se servesc bruschettele astfel preparate pe un platou sau o farfurie mai incapatoare.

Pofta buna!

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.