Bruschete de secara cu crema de somon si capere

Portii
5
Timp pregatire
15 minute
Timp coacere
5 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • cca. 10 felii de paine toast de secara
  • 100 g burta de somon afumat
  • 50 g somon afumat
  • 100 g crema de branza
  • 1/2 ceapa
  • 5 linguri capere

Mod de preparare

Tocam ceapa, somonul si burta de somon marunt. Amestecam cu crema de branza si cu caperele. Pregatim toastul pentru prajit: daca avem forme pentru aluat si rabdare :P taiem feliile de toast in forme, le punem pe gratarul cuptorului si le dam pentru 5-7 minute la cuptorul preincalzit. Daca nu avem forme, taiem feliile de toast pe diagonala, in cate 2 triunghiuri. Scoatem toastul din cuptor, lasam sa se racoreasca, ungem cu crema de somon si servim. Pofta buna!

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Somon cu spanac si rosii cherry in sos alb

Usor de pregatit, cu un gust surprinzator de bun, iata o reteta pe care nu am mai pregatit-o pana acum: somon cu spanac si...

Somon cu spanac si rosii cherry in sos alb
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj