Bruschete de secara cu crema de somon si capere

Portii
5
Timp pregatire
15 minute
Timp coacere
5 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • cca. 10 felii de paine toast de secara
  • 100 g burta de somon afumat
  • 50 g somon afumat
  • 100 g crema de branza
  • 1/2 ceapa
  • 5 linguri capere

Mod de preparare

Tocam ceapa, somonul si burta de somon marunt. Amestecam cu crema de branza si cu caperele. Pregatim toastul pentru prajit: daca avem forme pentru aluat si rabdare :P taiem feliile de toast in forme, le punem pe gratarul cuptorului si le dam pentru 5-7 minute la cuptorul preincalzit. Daca nu avem forme, taiem feliile de toast pe diagonala, in cate 2 triunghiuri. Scoatem toastul din cuptor, lasam sa se racoreasca, ungem cu crema de somon si servim. Pofta buna!

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.