Punem la fiert in apa cu sare si putin ulei varza de bruxelles.Fierbem circa 7-8 min dupa care scoatem varza si o lasam la scurs.
Punem ouale intr-un vas ,le amestecam cu un praf de sare si apoi le batem cu telul.Adaugam pe rand laptele,cascavalul si uleiul.Amestecam.
Adaugam si tonul(eu nu l-am scurs)
apoi faina pe care am amestecat-o in prealabil cu praful de copt.
Condimentam dupa gust cu sare si piper.
Tapeteam formele de briose cu hartii pentru briose si le umplem pe jumatate.
Adaugam in fiecare cate o varza de bruxelles si acoperim apoi cu compozitia de ton.
Preincalzim cuptorul si apoi dam la cuptor la 180 grade timp de circa 20 min.
Scoatem din cuptor, lasam sa se raceasca ,le scoatem din forma si apoi.....pofta buna!
Pofta buna!
retete de vara Vă invit să încercați și voi rețetă delicioasă, de vară. Puteți adăuga și alte legume, care...
Tarta cu dovlecei, branza si rosii cherryEste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj