Briose aperitive

Portii
12
Timp pregatire
20 minute
Timp coacere
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 gr sunca de praga(o puteti inlocui cu orice altceva doriti)
  • 300 gr cascaval
  • 150 gr.masline verzi si 150 gr.masline negre
  • gogosar(eu am folosit gogosar din sos tomat)
  • 6 oua
  • 1 praf copt
  • 150 gr faina
  • Marar si patrunjel dupa preferinta

Mod de preparare

Se taie cubulete sunca,maslinele,gogosarul,cascavalul se da prin razatoarea mare.Se bat ouale bine pana isi dubleaza volumul,peste ele se pune faina+praful de copt,se pune un praf sare(e suficient pt. ca sare briosele noastre isi mai iau din sunca,cascaval,masline),peste amestecul de faina cu ou se pun toate celelalte ingredinete si se amesteca bine.Se coc la foc potrivit pana trec proba cu scobitoarea in forme de silicon special pt. briose sau puteti face in forma de chec.Pofta buna.

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptor

Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...

Cartofi Noi Umpluti, Pane

Parteneri
Bucataras.RO

Desert rulada girafa cu mascarpone si zmeura

Vazusem aceasta reteta pe Instagram la Benedetta si mi-a placut tare mult ideea asa ca am pus-o in practica. Este de efect si...

Desert rulada girafa cu mascarpone si zmeura
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti