Bomboane de pom cu carne tocata si mar

Portii
20
Timp pregatire
60 minute
Timp coacere
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pachet de aluat de foietaj
  • 400 g carne tocata de pui
  • 1 mar
  • 1 fir de praz
  • cimbru
  • 1/2 legatura patrunjel
  • sare
  • piper.

Mod de preparare

Radem marul si il stoarcem bine. Tocam prazul si patrunjelul. Amestecam carnea tocata cu marul, prazul si patrunjelul pana se omogenizeaza. Asezonam cu sare, piper si cimbru. Taiem foaia de aluat in dreptunghiuri, pe care le intindem cu sucitorul. In mijlocul fiecarui dreptunghi punem cate o lingurita de umplutura, aducem fiecare margine peste umplutura, apoi rasucim la capete precum bomboanele de pom. Asezam bomboanele in tava tapetata cu hartie de copt, le ungem cu ou batut si dam la cuptorul preincalzit pana se rumenesc frumos. Pofta buna!

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.