Aperitiv Rapid cu Somon Afumat

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -150g somon afumat
  • -250g ricotta
  • -30 sau 35 frunze de busuioc proaspat
  • -1 mana frunze de patrunjel proaspat
  • -1 franzela felii, tip cozonac
  • -sare

Mod de preparare

Intr-un bol se pune ricotta. Peste ricotta se pun frunzele de busuioc, taiate si frunzele de patrunjel, la fel, taiate.

Se amesteca bine si se pune sare dupa gust.

Feliile de paine se pot taia, cu forme de biscuiti sau se pot folosi intregi. Feliile se ung cu crema de ricotta.

Peste crema de ricotta se pun fasii de somon afumat, iar deasupra somonului, se pot pune frunze de busuioc.

Se servesc imediat.

Pofta buna!

Pere posate in vin

Supa crema de dovleac - un preparat fin si aromat

Supa crema de dovleac este un preparat fin si aromat, perfect pentru zilele reci de toamna. Combinatia de dovleac dulce,...

Varza noua calita in tuci