Aperitiv de primavara

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g braza de vaca,
  • 2 linguri de smantana,
  • 3-4 cepe verzi,
  • o legatura de marar verde,
  • o legatura de pantrunjel verde

Mod de preparare

Braza de vaci se freaca bine cu smantana si se condimenteaza dupa gust cu sare si piper. Ceapa verde, patrunjelul si mararul se taie marunt apoi se amesteca cu branza de vaci si smantana.

Se orneaza cu felii de ardei si rosie.

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.