Cine vrea poate sa treaca anghinarea prin mujdei de usturoi inainte da o tavali prin faina
anghinarea se curata de frunzele externe, pina cind ajungeti la cele mai deschise la culoare si mai fragede, se taie in jumatate sau in sferturi lasind o parte din codita (care va fii curatata cu ustensila pentru curatat cartofi sau morcovi).
dupa ce ii curatati in puneti in apa cu lamiie ca sa nu se innegreasca
apoi se trec prin faina amestecata cu malai si prajiti in ulei incins pina cind devin aurii, scoateti pe hirtie de bucatarie si serviti cald
Tortul la mine e ca si placinta cu mere se face pe repede inainte.......Mami nu faci si tu un tort cum imi place mie ,cu blat...
Tortulet cu doua cremeReteta dietetica, cu fructe de sezon, preferatele mele: capsunile! A venit sezonul căpșunilor și acum nu lipsesc de pe...
Clafoutis cu capsuniIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure