Sos Romanesc

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 20-25 g faina
  • 1 lingura de ceapa rasa fin
  • 2-3 linguri ulei
  • 1/4 l de lapte
  • patrunjel
  • telina
  • marar
  • sare
  • piper

Mod de preparare

-faina se prajeste la foc mic amestecand mereu pana cand se rumeneste si capata culoare maro deschis
-se ia tigaia de pe foc si se adauga ceapa si ulei si se amesteca 1 min
-se stinge cu suc de rosii
-se pune iar la foc si se amesteca sa nu se faca cocolosi

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptor

Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...

Cartofi Noi Umpluti, Pane

Parteneri
Bucataras.RO

Tort cu nuca

Pentru acest week-end am pregatit un tort. Nu pot sa zic ca este facut pentru mine ci pentru unchiul meu, a carui onomastica...

Tort cu nuca
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti