Pilaf de bulgur cu rosii: un preparat sanatos si savuros, ideal ca fel principal sau garnitura. Facut din bulgur, rosii proaspete, ceapa si usturoi, acest pilaf este usor de preparat si plin de arome. Perfect pentru o masa rapida si nutritiva!
Incalzeste uleiul de masline intr-o cratita la foc mediu. Adauga ceapa si usturoiul si caleste-le pana devin moi si translucide. Adauga rosiile taiate cubulete si pasta de tomate. Gateste-le timp de 5-7 minute, pana cand rosiile se inmoaie si isi elibereaza sucul. Adauga bulgurul si amesteca bine pentru a-l acoperi cu amestecul de rosii si ceapa. Toarna supa de legume (sau apa) si adu totul la fierbere. Redu focul la mic, acopera cratita si lasa bulgurul sa fiarba timp de 15-20 de minute, sau pana cand bulgurul este fraged si a absorbit toata lichidul. Potriveste de sare si piper dupa gust. Opreste focul si lasa pilaf-ul sa stea acoperit pentru cateva minute inainte de a-l servi. Decoreaza cu patrunjel proaspat tocat inainte de servire.
Pofta buna!
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.