Acum ca v-am insiruit toate cele necesare pentru aceasta mancare ar fi timpul sa nu ma mai lungesc cu vorba.
Varza o spalam in apa rece, o stoarcem bine si o punem deoparte. Slanina care e feliata si crestata o punem la prajit intr-un vas pana lasa untura si e prajita. O scoatem deoparte si pe aceasta untura ramasa calim ceapa ce a fost taiata marunt pana devine frumos aurie.
Peste ceapa calita punem 50 ml bulion si 200 ml apa si adaugam varza bine stoarsa. Condimentam cu sare, piper, 1/4 lingurita cimbru si pasta Gulyas circa 1 lingura ( sau 1 lingurita boia ) si lasam mai departe pe foc pana ce varza e fiarta ( apa trebuie sa scada complet si varza se mai lasa sa se caleasca pe foc pana e bine inmuiata ).
In alt vas pregatim o mamaliga vartoasa. Carnatii portionati ii prajim.
Asezam pe farfurie varza calita, peste ei punem carnati prajiti si slanina prajita si alaturi de ele punem si mamaliguta fierbinte.
Pofta Buna!
Imi place foarte mult placinta turnata, numai ca nu inteleg de ce se incrudeaza. M-am gandit ca poate s-a intamplat altadata...
Placinta turnata cu mere si nuca de cocosAm pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.