Salata de Post

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • cartof 1 kg
  • castraveti 300 gr
  • gogosar 300 gr
  • ceapa 3 buc
  • masline 150 gr
  • ulei de masline
  • sare
  • lamai 2 buc
  • patrunjel una legatura

Mod de preparare

Fierbem cartofii in coaja dupa care ii curatam si ii taiem dupa pofta.
Castravetii ii spalam cu apa rece si ii taiem rondele mici.
Gogosarii taiati in fasii lungi.

Ceapa tocata marunt si patrunjelul la fel.
Lamaiele taiate in doua si stoarsa zeama ca sa acrim salata.
Punem totul intr-un vas, turnam uleiul si acrim cu zeama de lamaie un praf de sare si totul este gata.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...