Am curatat dovlecelul, l-am taiat in bucati mari si l-am oparit 3 min. In apa clocotita cu sare. Apoi l-am taiat bucati destul de mici. In tigaie am pus uleiul de masine, dovleceii si i-am sotat cateva minute, apoi am pus 1/2 de conserva de rosii tocate si 2 catei de usturoi pisati, sare si piper si putina apa.
Am lasat sosul la foc min vreo 10 minute. Pastele fierte le-am adaugat peste sos, apoi niste cascaval ras si busuioc proaspat. Simplu dar foarte gustos, dovleceii dau o nota de prospetime excelenta!
Se servesc calde, cu putin ulei de masline aromat deasupra.
Pentru decor, multumiri speciale lui Merisor :)
Supa crema de dovlecei si rosiiAm pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.