Dovleceii spalati, se curata si se taie in rondele mai groase (cam 0, 5 cm).
Ceapa verde se taie si ea in rondele subtiri.
Baconul se taie in fasii subtiri, apoi se rumeneste in ulei incins. Apoi se adauga ceapa si se lasa sa se calesca impreuna, la foc mic. Cand ceapa incepe sa capete o culoare aurie se pun rondelele de dovlecei si susanul. Se tine pe foc iute, timp de 5 minute, pentru ca dovleceii sa se prajeasca rapid. Nu trebuie sa se rumeneasca, ci doar sa se inmoaie.
Se condimeteaza dupa gust.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.