Pasul 1: Alegeti sa folositi buchete de verdeturi cu frunze de un verde stralucitor, aromate si evitati-le pe cele cu frunze vestejite.
Pasul 2: Spalati-le bine sub jet de apa rece si uscati-le. Desprindeti frunzele de tulpina prin rupere cu mana si aruncati tulpinele si frunzele decolorate.
Pasul 3: Asezati frunzele pe un tocator sub forma de gramajoara. Puneti varfurile degetelor pe varful unui cutit ascutit de bucatar si leganati lama inainte si inapoi peste frunze, scurt, pentru a le toca mare.
Pasul 4: Continuati operatiunea, grupand mereu frunzele si leganati lama cutitului peste ele pana le tocati bucatele mici, uniforme (tocate fin) sau in bucatele cat mai fine (maruntite).
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.