Cum se Taie Castravetii Fasii si Cubulete

Complexitate
redusa

Ingrediente

    Mod de preparare

    1/ Curatati si taiati castravetii in jumatate
    Spalati castravetii. Taiati capetele. Folosind un cutit de curatat legume, indepartati coaja verde- inchis a castravetilor. Taiati castravetii in jumatate, pe lungime, folosind un cutit de bucatarie.

    2/ Scoateti semintele
    Folositi o lingurita sau un cutit de pepene, scoateti semintele si pulpa, care in general este apoasa.

    3/ Taiati jumatatile in fasii
    Taiati jumatatile de castravete, pe lungime, in fasii. Folositi-le ca atare sau taiati cubulete.
    Daca doriti cubulete, atunci taiati jumatatile de castravete in felii groase cat vreti sa fie si cubuletele. Apoi, taiati fiecare felie in lungime pentru a creea fasii de marime egala. Folositi-le ca atare sau taiati cubulete.

    4/ Taiati fasiile in cubulete
    Aliniati fasiile si taiati-le transversal, la intervale regulate, pentru a creea cubulete.

    Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

    Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

    Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

    Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

    Prajitura pufoasa cu piersici

    Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.