Cum se Taie Castravetii Fasii si Cubulete

Complexitate
redusa

Ingrediente

    Mod de preparare

    1/ Curatati si taiati castravetii in jumatate
    Spalati castravetii. Taiati capetele. Folosind un cutit de curatat legume, indepartati coaja verde- inchis a castravetilor. Taiati castravetii in jumatate, pe lungime, folosind un cutit de bucatarie.

    2/ Scoateti semintele
    Folositi o lingurita sau un cutit de pepene, scoateti semintele si pulpa, care in general este apoasa.

    3/ Taiati jumatatile in fasii
    Taiati jumatatile de castravete, pe lungime, in fasii. Folositi-le ca atare sau taiati cubulete.
    Daca doriti cubulete, atunci taiati jumatatile de castravete in felii groase cat vreti sa fie si cubuletele. Apoi, taiati fiecare felie in lungime pentru a creea fasii de marime egala. Folositi-le ca atare sau taiati cubulete.

    4/ Taiati fasiile in cubulete
    Aliniati fasiile si taiati-le transversal, la intervale regulate, pentru a creea cubulete.

    Altfel de Cozonac cu Nuca

    Pasca traditionala

    Drob de miel

    Parteneri
    Bucataras.RO

    Curcan la cuptor cu busuioc si rozmarin

    Alt curcan a poposit la mine in bucatarie . L-am preparat la cuptor sa omenesc musafirii cu carnita proaspata .

    Curcan la cuptor cu busuioc si rozmarin
    Culinar.RO

    Oua vopsite in foi de ceapa

    Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

    Oua vopsite in foi de ceapa
    Gustos.RO

    Drob de miel in foietaj

    Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

    Drob de miel in foietaj