Crustade cu Branza si Ciuperci

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • ~300g de ciuperci cu smantana si marar (pregatite dinainte)
  • ~200ml de vin alb
  • 7-8 felii nu prea groase de paine un pic uscata
  • ~100g de branza (cascaval cu gust, cascaval cu piper)

Mod de preparare

Inmuiem feliile de paine in vin si le asezam cap la cap intr-un vas (tava) termorezistent.
Preincalzim cuptorul la 200°c.

Acoperim feliile de paine cu ciupercutele si apoi cu branzica. Dam la cuptor pana cand branzica se topeste si formeaza o crusta frumoasa.

Servim alaturi de salata verde si acompaniate de un pahar de vin alb.

Pofta buna!

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.