Crustade cu Branza si Ciuperci

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • ~300g de ciuperci cu smantana si marar (pregatite dinainte)
  • ~200ml de vin alb
  • 7-8 felii nu prea groase de paine un pic uscata
  • ~100g de branza (cascaval cu gust, cascaval cu piper)

Mod de preparare

Inmuiem feliile de paine in vin si le asezam cap la cap intr-un vas (tava) termorezistent.
Preincalzim cuptorul la 200°c.

Acoperim feliile de paine cu ciupercutele si apoi cu branzica. Dam la cuptor pana cand branzica se topeste si formeaza o crusta frumoasa.

Servim alaturi de salata verde si acompaniate de un pahar de vin alb.

Pofta buna!

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Pulpa de miel la cuptor

Pasca Super Fina

Parteneri
Bucataras.RO

Desert reteta de preparare a papanasilor cu branza de vaci si gris

Reteta de preparare a papanasilor Un desert romanesc foarte popular, usor de facut si tare, tare bun!

Desert reteta de preparare a papanasilor cu branza de vaci si gris
Culinar.RO

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.