Ciuperci umplute la tava

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • -1 kg de ciuperci proaspete
  • -2 cepe
  • -1 legatura de patrunjel verde
  • -130 ml smantana grasa
  • -3 linguri de pesmet
  • -200 g cascaval ras
  • -sare, piper
  • -ulei

Mod de preparare

Se spala ciupercile, eu le-am si scobit. Tocam marunt piciorusele si ce a rezultat din scobit, tocam cepele si le punem impreuna la calit in foarte putin ulei. Apoi adaugam patrunjelul,urmeaza smantana, condimentele. Lasam pana scad putin, la sfarsit adaugam pesmetul.

Umplem ciupercile cu aceasta compozitia si punem in tava de yena. Radem cascaval deasupra si dam la cuptor unde lasam cat vrem sa fie de rumenit.

Eu la inceput am pus ciupercile in tava normala in care am pus hartie de copt apoi le-am mutat in tava de yena dreptunghiulara deoarece vroiam sa fie lipite una de alta sa se prinda mai bine cascavalul.

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptor

Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...

Cartofi Noi Umpluti, Pane

Parteneri
Bucataras.RO

Tochitura dunareana

Nu foarte multa lume agreeaza rinichii in mancare datorita mirosului lor specific, insa daca sunt bine pregatiti mirosul va...

Tochitura dunareana
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti