Cartofii se spală, se fierb 15 minute.
Untul se amestecă cu ierburi tocate, usturoiul maruntit, sare, piper.
Cartofii scurși se amestecă bine cu compoziția de mai sus, se preseaza fiecare cartof ușor cu podul palmei.
Se așază pe o tavă tapetata cu foaie pentru copt, se coc cca. 20 de minute, la 220 grade Celsius.
Pentru sos, se pasează toate ingredientele și cartofii copti se servesc cu sosul rezultat.
Această rețetă, de origine americană , pune în valoare savoarea cartofilor, putandu-se folosi orice combinații de arome pentru o varietate de gusturi!
Carne de pui ramasa prin frigider si pe care nu mai stiam cum sa o finalizez....
Spaghete cu sos de rosii si chifteluteEste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj