Cartofi cu Ciuperci la Cuptor

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5-6 cartofi
  • 1 cutie ciuperci
  • 2 legaturi ceapa verde
  • vegeta
  • piper
  • ulei de masline
  • marar verde

Mod de preparare

Se curata cartofii si se taie rondele subtiri.
Ciupercile se taie feliute.
Ceapa verde se taie oblic.
Intr-un vas Yena, uns cu ulei de masline se pune un rand de cartofi unul de ciuperci si altul de ceapa verde. Se presara vegeta si marar verde tocat. Se repeta inca o data cu cartofi, ciuperci si ceapa, deasupra se pun cartofii. Deasupra se mai pune putin ulei de masline si se da vasul la cuptorul dinainte incins pina se face o culoare frumoasa aurie, deasupra.
Se poate servi ca atare sau cu tocana de legume.

Daca nu vreti sa folositi garnitura ca mancare de post, o puteti servi cu friptura. . .
Este delicioasa. . .

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.