Spanacul se fierbe in apa, se scurge apoi si se toaca bine de tot. Se pune intr-o cratita uleiul si faina se amesteca se pune la foc mic ptr 1 minut, se adauga spanacul tocat si lapte cam 50-75 ml odata, se amesteca mereu pe foc. Se pune lapte pana se face ca o pasta mai moale, se adauga usturoiul pisat si se lasa la fiert cateva clocote. Se poate servi cu cartofi prajiti, snitele, ochiuri de oua, sau cu paine prajita cu ou.
Daca se foloseste lapte de soia, se poate manca si in timpul postului alaturi de cartofi prajiti sau chiftele si snitele de soia
Weekendul trecut pornisem sa fac o tarta cu capsuni ca tot e sezonul lor, dar am mancat fructele inainte cu o seara si nu am...
Tarta cu ananas si jeleu de zmeuraMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti