Spanac I

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Avem nevoie
  • 450 gr spanac
  • 2 catei de usturoi
  • 2-3 linguri de faina
  • sara dupa gust
  • 3-4 linguri de ulei
  • lapte cat cuprinde

Mod de preparare

Spanacul se fierbe in apa, se scurge apoi si se toaca bine de tot. Se pune intr-o cratita uleiul si faina se amesteca se pune la foc mic ptr 1 minut, se adauga spanacul tocat si lapte cam 50-75 ml odata, se amesteca mereu pe foc. Se pune lapte pana se face ca o pasta mai moale, se adauga usturoiul pisat si se lasa la fiert cateva clocote. Se poate servi cu cartofi prajiti, snitele, ochiuri de oua, sau cu paine prajita cu ou.
Daca se foloseste lapte de soia, se poate manca si in timpul postului alaturi de cartofi prajiti sau chiftele si snitele de soia

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Tort de vanilie cu cirese

tortuletul facut pentru ziua mea cu chinuri la pasta de zahar ca nu a iesit rosie:))reteta de blat am facut-o de aici...

Tort de vanilie cu cirese
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj