Skordalia

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1, 2 kg cartofi
  • 9 catei de usturoi
  • Aprox 100 ml ulei de masline
  • Aprox 40 ml otet de mere
  • Sare
  • Piper

Mod de preparare

Fierbem cartofii, ii maruntim si ii amestecam cu usturoiul zdrobit.
Adaugam alternativ uleiul si otetul amestecand energic cartofii.
Daca amestecul e prea gros se poate adauga apa, la sfarsit amestecul trebuie sa fie cremos. Eu nu adaug apa. Ma feresc si de robot, la sfarsit bag putin robotul la treapta cea mai mica.
Saram si piperam dupa gust.
Se serveste numai ca garnitura la peste, cel mai bine merge cu pestele pane.

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Supa crema de spanac cu bacon si oua posate de prepelita

Saramura de pui

Parteneri
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.