Salam de Crutoane

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 gr crutoane
  • 5 ciuperci uscate
  • 8 rosii uscate
  • 1 cana supa de legume
  • o farfurioara de faina
  • verdeata
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Varianta de iarna a "salamului" de crutoane: cu ciuperci si rosii uscate.

Amestecam totul intr-un bol - pe rand - asa cum se vede in poze si se ruleaza strans intr-un tifon, legam la capete si-l punem la fiert in apa clocotita, cu sare. Lasam asa la fiert 20 de minute dupa care il intoarcem si-l mai fierbem 10 minute.

Il scoatem, lasam un pic sa se raceasca, dar numai atat cat sa-l putem manevra cu mainile fara sa ne ardem. Se indeparteaza tifonul si se poate felia imediat.

In cazul in care vom vrea sa servim "salamul" alaturi de carne, il putem imbraca intr-un strat generos de verdeata (depinde de carnea pe care o aveti in gand ...)

e un pic de munca dar, merita, va rog sa ma credeti.

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Dovlecei cu parmezan si pesmet, la cuptor

Descopera reteta de dovlecei copti in cuptor cu parmezan si pesmet, o gustare crocanta si delicioasa. Perfecti pentru un...

Cartofi Noi Umpluti, Pane

Parteneri
Bucataras.RO

Prajitura Ole

Nicio zi fara ciocolata! De aceea, va prezint o prajitura delicioasa. Este printre cele mai bune prajituri pe care le-am...

Prajitura Ole
Culinar.RO

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti