Orez cu Curry

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 morcov
  • 2 cepe verzi (fara frunze)
  • 100 gr porumb
  • 1 cana de 200 ml de orez
  • 1 1/4 - 1 1/2 cana de apa
  • 1 lingurita de curry Kotanyi
  • sare
  • piper dupa gust
  • 1 lingura ulei

Mod de preparare

Se taie ceapa si morcovul.

Se pune uleiul intr-o oala si cand e fierbinte se adauga legumele la calit.

Se adauga orezul spalat si se caleste putin.

Se adauga 1 1/4 cana de apa si se lasa la fiert la foc mediu.

Cand apar gaurele in orez se adauga porumbul si restul de apa.

Se da focul la mic si se mai tine cam 10 minute.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...