Garnitura de ciuperci

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - ciuperci (proaspete sau conservate) 400-500g
  • - bulion sau rosii in bulion 100g
  • - ceapa 2-3 buc
  • - condimente (piper,boia dulce si ptcei care prefera mancarea condimentata boia iute dupa dorinta)

Mod de preparare

Se caleste ceapa in ulei cu putina apa, e adauga ciupercile cand sunt gata se adauga bulionul si condimentele. Cand caliti puneti si putina sare in cazul in care nu au condimentele(delicat). Mai lasati 5-10 min. si gata

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Omleta cu legume – reteta simpla si gustoasa

Omleta cu legume, perfecta pentru un mic dejun satios sau o cina rapida. Se prepara usor, din ingrediente simple, si poate fi...

Prajitura pufoasa cu piersici

Prajitura pufoasa cu piersici proaspete, perfecta pentru vara.