Cartofi Gratinati 2

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -600- 800 g cartofi
  • -1 cana lapte
  • -4 linguri unt
  • -2 linguri faina
  • -2 oua
  • -100 g cascaval ras
  • -sare
  • -piper

Mod de preparare

Fierbeti cartofii spalati, in coaja, in apa usor sarata. Curatati-i si taiati-i rondele.

Separat, rumeniti usor faina in 2 linguri unt infierbantat si stingeti cu lapte. Amestecati bine, continuu si lasati pe foc mic pana se ingroasa. Lasati la racit.

Adaugati rondelele de cartofi, ouale, jumatate din cantitatea de cascaval ras si condimentati dupa gust. Turnati compozitia intr-un vas termorezistent uns cu untul ramas si presarati deasupra restul de cascaval ras.

Dati la cuptor sa se gratineze.

Serviti cat este cald.

Cornulete fragede cu bors

Salata de fasole alba cu legume

Salata de fasole alba cu legume este o reteta rapida si sanatoasa, preparata din fasole fiarta, rosii, ardei, ceapa si...

Cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)