Fierbeti cartofii spalati, in coaja, in apa usor sarata. Curatati-i si taiati-i rondele.
Separat, rumeniti usor faina in 2 linguri unt infierbantat si stingeti cu lapte. Amestecati bine, continuu si lasati pe foc mic pana se ingroasa. Lasati la racit.
Adaugati rondelele de cartofi, ouale, jumatate din cantitatea de cascaval ras si condimentati dupa gust. Turnati compozitia intr-un vas termorezistent uns cu untul ramas si presarati deasupra restul de cascaval ras.
Dati la cuptor sa se gratineze.
Serviti cat este cald.
Nicio zi fara ciocolata! De aceea, va prezint o prajitura delicioasa. Este printre cele mai bune prajituri pe care le-am...
Prajitura OleMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti