Tortulet de Biscuiti cu Budinca si Fructe

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • # biscuiti petit beure 500 g
  • # 1 budinca de capsuni
  • # 1 budinca de frisca
  • # 1 crema de ciocolata pt prajituri
  • # 2 kiwi
  • # 1 banana
  • # 1 conserva de capsuni compot
  • # 1 l si 250 ml lapte
  • # zahar 15 linguri
  • # zahar pudra 4 linguri
  • # esenta de vanilie

Mod de preparare

Se fac budincile dupa indicatiile de pe pachet. Se face un sirop din apa, zahar si esenta de vanilie. Intr-o tava se pun un strat de biscuiti inmuiati in sirop, se pune deasupra budinca de capsuni, se pun capsuni si kiwi feliute, se pune al doilea strat de biscuiti, se pune iar budinca.

Se adauga banana taiata felii, inca un strat de biscuiti, se acopera cu budinca de frisca si se pun feliute de kiwi, si se acopera din nou cu un strat de biscuiti. Se face crema de ciocolata dupa indicatiile de pe pachet si se pune peste ultimul strat de biscuiti. Se orneaza cu capsuni si cu kiwi.

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Burritos cu carne tocata

Burritos cu carne tocata
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj