Tort regal

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 galbenusuri
  • 300 g zahar
  • 3 linguri cacao
  • 2 linguri ness
  • 150g stafide
  • 250ml cognac
  • 4-500g nuca prajita
  • 2 pachete margarina
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 10-15 picaturi rom
  • 8 albuse

Mod de preparare

Se amesteca toate ingredientele se pun intr-o cratita de 3 kg care a fost tapetata cu celofan care a fost la randul lui uns cu margarina si se da 24h la frigider. Se rastoarna si se orneaza cu martipan sau frisca sau nuci prajite.

Cornulete dulci vanilate cu nuca sau migdale - fragede si aromate

Cornulete dulci vanilate, cu nuca sau migdale, fragede si aromate, perfecte pentru un desert rapid.

Bors rusesc cu sfecla rosie – hranitor si plin de culoare

Borsul rusesc cu sfecla rosie este hranitor si colorat, cu gust dulce-acrisor, perfect pentru zilele racoroase. O reteta...

Paste penne cu sos cremos de spanac - o reteta rapida, gustoasa si satioasa

Paste penne cu sos cremos de spanac, o reteta rapida, gustoasa si satioasa, ideala pentru pranz sau cina. Pennele se combina...