Intr-un vas se bate frisca, apoi se pune iaurtul, fructele, gemul si zaharul. Se pregateste gelatina pe baie de aburi si se toarna peste compozitia rezultata.
Intr-un vas de forma pe care doriti sa o aiba tortul la final, puneti o punga in asa fel incat sa fie acoperiti si peretii vasului. Apoi puneti piscoturi pe fundul vasului si pe peretii acestuia si turnati compozitia de frisca (mai puneti piscoturi si pe deasupra).
Se da la frigider pana in cealalta zi, iar apoi se rastoarna pe un platou si se orneaza dupa cum doriti.
Imi place foarte mult placinta turnata, numai ca nu inteleg de ce se incrudeaza. M-am gandit ca poate s-a intamplat altadata...
Placinta turnata cu mere si nuca de cocosAm pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.