Se pun biscuitii in blender, dupa ce se blendeaza foarte bine adauga untul care este deja topit si le blendam pana se incorporeaza. Punem continutul in tava pentru tarta si il lasam la firgider pana preparam crema.
Punem smantana intr-o oala, o incalzim( nu este nevoie de fierbere) dupa care o turnam peste ciocolata care este deja rupta in patratele intr-un bol,lasam 1 min ca smantana calda sa poata topi ciocolata apoi si amestecam pana se omogenizeaza.
Turnam continutul in tava peste blatul de tarta.
Imprastiem capsunile in mod egal dupa care punem tarta la frigider ianinte sa fie servita. Ar trebuii lasata pana peste noapte. cand dorim sa o sarvim presaram peste nuca tocata sau: alune, fistic ciocolata alta rasa. POFTA BUNA :)
Am preparat o mancarica tare buna pe care puteti sa o incercati si cu piept de pui, sau, de ce nu, si cu carne de vita.
Spaghete cu carne de porc, legume mexicane si sos de rosiiDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minute