Puneti foietajul intr-o tava de 25 cm si asezati-o pe polita superioara. Coaceti-o 10 minute, intoarceti-o si mai coaceti inca 5 minute.
Amestecati jeleul (gemul) si romul. Separat, amestecati zaharul, migdalele si faina. Ungeti foietajul cu ½ din amestecul de jeleu (gem) si presarati deasupra amestecul cu migdale.
Asezati fructele simetric peste foietaj si ungeti-le cu amestecul de jeleu (gem).
Coaceti la 205 grade c timp de 10 min si serviti.
- Cuptor cu Convectie, cu sau fara Halogen
(sursa: Iuliajewel)
Initial dovleacul trebuia sa fie reteta lui Adnia de dovleac umplut cu carne...dar cum nu am avut carne de vitel si am dat...
Aripi picante cu garnitura de dovleac coptMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti