Prajitura la Metru Rapida

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Biscuiti
  • 1 pachet budinca capsuni
  • 1 pachet budinca cocos
  • (putem folosi si alte combinatii de budinca)
  • 600 ml lapte
  • 10 linguri zahar
  • 250 g Rama (pachet la cub)
  • 2 plicuri de glazura ciocolata

Mod de preparare

Fierbem budincile in 300 ml lapte cu cate 5 linguri zahar pana se ingroase, apoi se lasa la racit. Cand sunt racite adaugam in fiecare cate 125 g rama si mixam bine cu mixerul. Luam un biscuite si il ungem cu crema de capsuni, lipim un alt biscuite, apoi ungem un alt biscuite cu crema de cocos si tot asa alternam crema pe biscuiti si le lipim sa se formeze o rulada mai lunga.

Preparam glazura de ciocolata si o turnam deasupra ruladelor de biscuiti si lasam la rece pana se intareste (eu am folosit glazura de ciocolata de la DR Oetker). Taiem rulada pe diagonala, astfel vom obtine o felie in care va aparea ambele creme.

Pofta Buna!!!

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Salata Caprese - simpla si delicioasa

O salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...

Chiftele de Legume cu Telina si Porumb

Parteneri
Bucataras.RO

Supa crema de dovlecei si rosii

 Pentru decor, multumiri speciale lui Merisor :)

Supa crema de dovlecei si rosii
Culinar.RO

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba
Gustos.RO

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.