Amestecam cu mixerul intr-un vas:apa minerala,zaharul,uleiul,faina ,praful de copt .Omogenizam bine compozitia.
Ungem o tava cu ulei si o tapetam cu faina,punem jumatate din aluat si il dam la cuptor cat sa se intareasca putin(15min).Dupa ce s-a copt partial aluatul intindem gemul uniform si aluatul ramas amestecat cu cacao si zahar vanilat apoi presaram nuca de cocos Dam la cuptor din nou pentru 30-35min.
Se poate portiona dupa inspiratia fiecaruia
Stiu ca n-am postat de-o gramada de timp, dar am o scuza, am avut cuptorul defect. In al doilea rand, timpul nu-mi permite,...
Desert tort SumegiEste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj