Prajitura cu cacao - (de post)

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 25 linguri faina
  • 30 linguri apa calda
  • 15 linguri zahar
  • 15 linguri ulei
  • 3-4 linguri cacaoc
  • 2-3 linguri gem
  • 1 praf de copt
  • 1 lingurita amoniac stins

Mod de preparare

Se amesteca toate foarte bine(se foloseste mixerul).Se tapeteaza o tava si se da la cuptor pentru 45-50min. Se poate face si o glazura de cacao,apoi se orneaza dupa preferinta.

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Bucataras.RO

Varza dulce cu carnati si carne de porc la slow cooker Crock-Pot

Buna mancare face slow cooker Crock-Pot! Sunt tare multumita de el!

Varza dulce cu carnati si carne de porc la slow cooker Crock-Pot
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj