Se rade dovleacul, se pune intr-o cratita cu zaharul, 100 g unt si vanilia;
Se pune cratita cu umplutura pe foc mic, si se lasa, amestecand mereu pana se inmoaie, se lasa sa se raceasca;
Se intind foile intr-o tava unsa cu grasime astfel: se pun mai intai 3 foi pe fundul tavii, stropite intre ele cu unt, pe a treia se presara gris, apoi se alterneaza foile cu umplutura de dovleac in mod egal, se incheie tot cu 3 foi fara umplutura;
Se pune tava in cuptorul cald si se coace la foc potrivit 30 minute.
Se servesc calde, de obicei de Halloween.
Pentru Mos Craciun am pregatit o prajitura din seria "am prea multa branza de la tara si n-o mananca nimeni" :)))...
Prajitura cu branza si zmeuraMinitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.