Reţetă de preparare a papanaşilor cu Smântână și Dulceață
Branza se mixeaza foarte bine impreuna cu ouale, zaharul, zaharul vanilat si un praf de sare. Apoi adaugam faina amestecata cu praful de copt si omogenizam.
Aluatul trebuie sa aiba o consistenta moale si pufoasa. Pentru a nu se lipi de maini cand il modelam folosim de faina formand mici cerculete si bilute. Punem uleiul la incins (o cantitate mai mare) si adaugam papanasii prajindu-i pe ambele parti.
Se scot pe un prosop de hartie pt a se scurge uleiul din ei.
Se servesc cu smantana si dulceata de afine (merge si cu alte dulceturi).
Un fel de salam de biscuiti cu imbracaminte .....
Rulada cu foi de napolitana, biscuiti si rahatEste pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj