Mini Tarte cu Ricotta, Mascarpone si Fructe de Padure

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Aluat tarta:
  • 125gr unt
  • 75gr zahar pudra
  • 2 galbenusuri
  • 2 linguri lapte
  • 250gr faina
  • un praf de sare
  • Crema:
  • 125gr ricotta
  • 125gr mascarpone
  • cateva picaturi de lamaie
  • si zahar dupa gust
  • esenta vanilie

Mod de preparare

Modul de preparare-se face un aluat din toate componentele pentru tarta se pune in folie alimentara si se da la frigider pentru 30 minute.

Se intinde o foaie din aluat se garnisesc formele pentru tarte, tapetate cu ulei si faina se dau la cuptor pentru circa 15 minute.

Cand formele sant reci se pune crema mai sus pregatita in fiecare forma, iar peste se adauga fructe de padure si se pudreaza cu zahar pudra.
Tarte pline de energie, calciu si vitamine, pe care noi le savuram cu placere la micul dejun alaturi de un pahar de suc natural de portocale sau alte fructe, o cafea simpla sau cu lapte.

Altfel de Cozonac cu Nuca

Pasca traditionala

Drob de miel

Parteneri
Culinar.RO

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa